13 komentarj/a/i/ev na “(Slovenščina) Od mesta do mesta, od celine do celine

 1. Jasmina

  Start spreading the news.. i am leaving today.. i want to be a part of it.. New yoork, new york 🙂

  Upam, da si bom tud jaz to lahko pela kdaj na poti na letalo.
  Uživajte še dalje!
  (ampak ne več dolgo)
  J.

 2. Petra

  Joj, škoda. Bila pred kratkim. Nobenega problema. Videli smo tudi veliko družin z otroki. Meni se ni zdelo tveganje nič večje, kot v Indoneziji, na Filipinih, Vietnamu, na Tajskem,. . Sicer pa, saj ni zadnje potovanje. Nekaj pa še mora ostat. 🙂

 3. Davor Post author

  Petra,
  Burmo bi nadvse radi obiskali, a smo jo izpustili iz istega razloga kot Laos: prevelika razširjenost bolezni, proti katerim nismo zaščiteni.

 4. Petra

  Brez zamere, ampak čudi me, da ste izpustili dva takšna bisera, kot sta Burma in Laos.

 5. Urška

  Vaš blog sem prebrala skoraj od začetka do konca. Navdušili ste me!
  Dokazujete, da na svetu ni ovir. Deklici se bosta v tem letu naučili tisočkrat več kot, če bi lepo hodili v šolo (jeziki (predvsem angleščina), geografija, poznavanje tujih dežel, odprtost za drugačnost, iznajdljivost in še in še …), vidva, kot starša, pa bosta lahko rekla, da nista izpustila iz rok nobene priložnosti.
  Tako se dela. Kapo dol!

 6. MakaD

  jooojjjjjjjj ko bi jaz sem šla…pridem tja!čakite me…hehehehehe..uživajte te zadnje mesece..kmalu se vidimo!
  HVALA ZA KARTICO IZ TOKIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RADA VAS IMAM!
  <3<3<3<3<<3<3<3<3<3

 7. MajaD

  jaaaa, to pa so zdaj moje sanje! Lepe fotke!! Uživajte in kmalu se spet vidimo. Ne morem verjeti, kak hitro minevajo meseci. Še ni bilo dolgo, ko ste probavali majice, ki ste jih prejeli za potovanje!
  Naj vam čim lepše še mine ta čas!
  M&M&K&M

 8. Jasmina

  Ja res je. NY ima poseben čar. In mene vleče ponovno tja… Potujte in uživajte še naprej, saj vas vsi pridno zasledujemo in beremo in občudujemo in zraven vzdihujemo…..oh, ah, kako lepo, kakšne slike, jej kje so zdaj, pa zdaj….oh so že na drugem kontinentu…..ah tile Bračkoti…..

 9. marjetka

  hola! dobrodošli v južni ameriki! na vaš blog sem naletela po naključju in ga z veseljem prebiram. sploh zdaj ko sem sama na svojem potovanju. tako da če vas pot zanese v Quito, se lahk še srečamo 😉

 10. Barbara

  Vi pa nas presenečate s polno paro! Hihi- ne vem zakaj- vaših načrtov ne poznam- ampak jaz sem bila prepričana, da se boste vrnili na Japonsko! Se mi je zdel vaš postanek tam kratek v primerjavi z drugimi postanki in Japonska dovolj velika dežela, da se še vrnete. Pa ste nas presenetili in šli čisto drugam. 🙂 Lepo se imejte tudi na tem kontinentu- malo ga že poznate, ne- me zanima kako vam bodo všeč še druge dežele, mesta in poti v južni Ameriki. Nam boste namignili kje ste sedaj? Preden končam- JUPI- tudi vas je NY navdušil- glede na želje večine ljudi ki jih poznam, ki jih zanima bolj MI, LA ipd. sem sedaj še bolj navdušena in prepričana- tja bo treba it! 😀 Uživajte in pazite nase!

Leave a Reply

Your email address will not be published.