10 komentarj/a/i/ev na “(Slovenščina) V polarni krog in na Lofotske otoke

 1. Franc Lah

  Sprejeto opravičilo in zavezujoče sporočilo, o naslednjem obisku.
  Kartako naprej. Če poznaš prijatelja v svetu, lahko preko njega spoznaš svet, katerega sam ne bi nikoli videl.
  Lep pozdrav Franc

 2. Davor

  Pozdravljen Franc, zelo me veseli, da ste se oglasili. Se opravičujem za zadnjič, nisem pomislil, da ste doma, sem govoril le z Igorjem. Obljubim, da vas naslednjič poiščem in hvala za dobre želje.

 3. Franc Lah

  DAVOR! Že kar nekaj časa spremljam tvoje potovanje. No od takrat, ko so mi o tvojem potepanju po svetu povedali tvoji in moji nekdanji sodelavci. Vesel sem, da si se rešil teh transformatorskih naprav in dobil delo, ki je res pravo za tebe. Želim ti še mnogo lepega potovanja, seveda tudi z celotno družino. Sam pa sem vesel, ko lahko kateremu od mojih prijateljev povem, da je ta svetovni popotnik moj nekdanji sodelavec. Vsaj mislim, da je bilo tako. Lep pozdrav in srečno vožnjo. In še to: Zadnjič si bil na našem dvorišču in se mi nisi javil. Igor mi je povedal, da si bil ti, ko se se že odpeljal.
  Franc Lah iz Pongrc-Cirkovce

 4. Davor Post author

  Se vidi, da mi ne gre slabo, a ne? Seveda, saj nisem zato šel na pot, da bi trpel. Se pa je treba za te užitke malce potruditi…

  Ja, Lofoti so lepši, kot bi si lahko predstavljal. Pa tako preprosto jih je obiskati. No, več o podrobnostih potovanja v ta konec sveta, ko se vrnem domov.

 5. Boštjan

  Davor, ob prebiranju prispevka in gledanju čudovitih slik so mi šle kocine pokonci. Kako ti zavidam iz vroče, betonske Ljubljane. Izjemno pišeš, še takih javljanj, prosim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.