2009-2010 Okrog sveta

Želim potovati!
Seveda, kdo pa ne? Vendar je izgovorov, da ostanemo doma, preveč in čakamo na trenutek v daljni prihodnosti, ko bomo odpotovali. Strah pred neznanim in negotovost sta premočna, da bi se odločili za pot v neznano in zapustili varno zavetje doma, družine in prijateljev. Če pomislimo še na otroke, redno službo in kredite, imamo več kot dovolj razlogov, da še dalje živimo ustaljeno življenje.

Življenje nam ponuja nešteto priložnosti, le vzeti jih je treba, pa čeprav le eno. Strah pred spremembo, neznanim ali pred delanjem napak, nas odvračajo od priložnosti. Čas mineva in priložnosti gredo mimo nas. Le malo poguma je potrebnega, da bi okusili življenje. Pa kaj, če ne gre vse po načrtu, treba je verjeti, da se bo vse dobro izteklo.

Sabrina in Davor sva se odločila, da ne bova čakala, da naju življenje prehiti, priložnost za enoletno potovanje po svetu je tukaj in zdaj!

Ampak kako vendar? Denarja nimamo, oba sva redno zaposlena, otroka sta šoloobvezna, Sara je že v starosti, ko je navezana na prijatelje, kako? Preprosto: z dovolj jasnim ciljem in močno željo po uresničitvi, sva odpravila ovire in avgusta letos odpotujemo za eno leto po svetu. Beri dalje…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja