Kdo smo

Nazadnje posodobljeno januarja 2015

Smo štiričlanska družina: Sabrina, Davor, Sara in Maša.

Maša obiskuje osnovno šolo, Sara gimnazijo, Sabrina in Davor pa sva (še zmeraj) v najlepših letih. Davor je naša gonilna sila, Sabrina nas harmonizira, Sara nas nasmeji, Maša pa poskrbi, da nam nikoli ni dolgčas. Najboljše se imamo, ko smo lahko skupaj in nas čas ne preganja.

Smo radovedni, prilagodljivi, večinoma nezahtevni, radi spoznavamo vse kar je novega in obožujemo potovanja. Tako odkrivamo nove dežele, spoznavamo drugačne kulture in se jih učimo sprejemati. Radi se družimo z domačini, raziskujemo, se gremo pustolovce, preizkušamo eksotično hrano…, skratka radi uživamo življenje.

Užitki in izkušnje, pridobljeni na potovanjih so nepozabni, predvsem pa so resnični in naši. Bogatijo naš svet, ga osmišljajo in delajo lepšega. Radovednost, želja po novih spoznanjih, upanje otroke kar najbolje pripraviti na življenje, ter vse ostalo, kar nas dela to kar smo, so nas pripeljali do tega, da smo se avgusta 2009 odpravili za eno leto po svetu.

Seveda smo potovali že pred enoletnim potovanjem in potujemo še danes. Odkar potujemo kot družina, smo obiskali več kot 50 držav na vseh celinah sveta. Več o deželah, ki smo jih obiskali, na strani Naša potovanja.

Pred enoletnim potovanjem:

Med enoletnim potovanjem:

*Za kakovostnejši prikaz izberite 480p v spodnjem desnem kotu predvajalnika. Možnost je vidna šele po začetku predvajanja.

Danes:
mi