Najboljša teta in stric na svetu

Med potepanjem po Filipinih sta nas obiskala zelo zaželena gosta, moja sestra Jasmina in njen partner Simon. Ves čas potovanja smo upali, da bosta prišla, čeprav do zadnjega trenutka nismo vedeli kako bo to izvedljivo. Ampak kdor verjame, ima več možnosti, da se mu želja uresniči. Ko smo izvedeli da prideta že čez sedem dni, sta se Sara in Maša skoraj razpočili od veselja, midva pa z njima. To sta res posebna teta in stric, da prideta na obisk čez pol sveta. Seveda želita tudi počivati in lenariti na zasluženem dopustu. Skupaj z njima smo si tudi mi privoščili počitek po napornem popotovanju po Avstraliji.

Ob snidenju objemanja, poljubčkov in veselja ni bilo konca. Kako lepo je po sedmih mesecih spet objeti svojo ljubljeno sestro. Maša in Sara sta ugotovili, da imata najboljšo teto in strica na svetu. Deklicama sta posvetila večino časa, kar je bila za njiju zelo dobrodošla sprememba. Zaželeli sta si tudi, da bi se z njima vrnili domov.

Jasmina in Simon sta si želela bel pesek, bujne zelene palme, turkizno morje in ležalnike, vse to ima majhen otoček Panglao. 2010-Filipini_008 Tukaj uživamo v senčnih hišicah pod palmami, se kopamo v bazenu in v morju, jemo sadje za zajtrk 2010-Filipini_000 in ribe za večerjo.

Obiskali smo Čokoladne gričke 2010-Filipini_006 2010-Filipini_005 in se spoznali z ljubkim tersijerjem – najmanjšim primatom na svetu. 2010-Filipini_007

Danes smo pluli z ladjico ob jati delfinov 2010-Filipini_001 in raziskovali podvodni svet 2010-Filipini_002 koralnega grebena na otoku Balicasag in obiskali rajski otoček. 2010-Filipini_003 2010-Filipini_004

Uživamo in lenarimo, ni nam težko.

6 Replies to “Najboljša teta in stric na svetu

 1. Jasmina

  Kak ste luškani. To vse skupaj že fejst vleče na pravljico… Želim, da na tem potovanju doživite še polno lepih dogodivščin in čudovitih krajev, ker čas tako hitro beži…..

 2. maka

  joj kako uživate!!!!!tak vas že pogrešam in komaj čakam da vas vidim!!!! kaj pa je te z rokico od Maše?? leppo se imejte! pozdravite Filipine zame! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

 3. Barbara

  Bravo za teto in strica! To pa je res bilo presenečenje in pol! Ti kar solze stopijo v oči, ko prebereš, da bi otroci odšli s teto in stricem domov. Uživajte še naprej!

 4. Helena, Gregor, Jaka

  Veseli me, da po dolgem času spet vidim Jasmino! Sicer zgolj na sliki iz Filipinov, ampak vseeno – lep pozdrav Jasmini in njenemu Simonu, pa tudi ostalim štirim. Lepo se imejte.
  Helena

 5. Deda in Babi

  Zakaj ste tega malega reveža tako prestrašili, saj so mu oči skoraj ven padle.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja