Pravljični dan v Disneylandu

V torek zjutraj smo v Hong Kongu sedli na vlak in se odpeljali v Disneyland. Prva stvar, ki smo jo zagledali, ko smo prispeli, je bil velikanski pravljični grad. Pred njim so nas pričakale štiri princese: Trnjuljiča, Sneguljčica, Pepelka in Lepotica. 2010-kitajska_05 Z njimi so se fotografirali, toda nas je bolj zanimal ZABAVIŠČNI PARK! Najprej smo se z velikim splavom odpeljali na mali rečni otoček, na katerem smo obiskali Tarzanovo hišico na drevesu. Tam smo dobili zlate vstopnice za obisk častnega gosta s katerim smo se fotografirali. 2010-kitajska_03 Potem smo šli v kino, kjer smo gledali fantastičen 3D film, v dvorani pa je pihalo, dišalo in celo škropilo. 2010-kitajska_01 Ura je bila okoli dvanajst in zaplesale so nam punce in fantje, ki so predstavljali High Scholl Musical! Sledila je bila še parada na kateri so nastopili skoraj vsi junaki iz Disneyevih risank!

Kasneje sva se z Mašo vozili na vrtiljaku s konji, letečih slončkih in v vrtečih skodelicah. 2010-kitajska_04 Malo smo bili že lačni, zato smo nekaj pojedli. Po kosilu smo se punce odpravile na razburljivo vožnjo z ladjico. Z nje smo videle polno divjih živali. Nenadoma smo zavili med skale in tam je gorel ogenj in povsod je bil dim. Potem smo vožnjo z ladjico končali in se odpravili naprej. Odšli smo v veliko stavbo v kateri je bilo zelo mrzlo, toda noter je bil vlak smrti, na katerem smo se vozili zelo hitro in v temi.

Šli smo še v stavbo v kateri smo si z ladjico ogledali lutke iz vsega sveta. 2010-kitajska_02 Z Mašo sva se vozili v letalih, potem pa smo skupaj vozili avte po tirih. Na koncu smo še šli na zabavne točke, ki so nam bile najbolj všeč. Ker smo bili že utrujeni, smo zvečer odšli.

Dan v Disneylandu je potekal pravljično.

Hvala babica in dedi, da sta nama poslala denar, ki smo ga izkoristili za celodnevno zabavo v Disneylandu!

5 Replies to “Pravljični dan v Disneylandu

 1. Katja

  Sabrina-sem že v službi po porodniški, cela dva dni, pa je vse po starem…
  Kak je vam lepoooooo….Uživajte!

 2. Deda in Babi

  Vesela sva da ste izkoristili denar za kaj vam je naredilo veselje.
  Sarika ti zelo lepo pišeš, z dedijem sva ponosna nate.
  Varno pot kamor koli greste ,poljubčke in tople objemčke vam želiva.-babica

 3. Mojca , Roman

  zelo lepo napisano bi mogla večkrat napisat , no samo ne preveč saj si na počitnicah 🙂
  Lepo pozdravi sestrico !

 4. Deda in Babi

  Sara, Maša, kaj se je mamica malo spremenila, ali mi samo očala nagajajo-na prvi sliki.

 5. Barbara

  Zdaj pa se je izkazalo, da je ati najbolj strahopeten družinski član! 😉 Ni upal na razburljivo vožnjo z ladjico! Sigurno se je ustrašil kakšne živali, pa ni želel priznati!
  Lepo se imejte in upam, da Sara spet kmalu napišeš kakšen spis o vaših pustolovščinah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja