Selitev v tople kraje

Severni del Indije smo zapustili in odleteli dva tisoč kilometrov južneje, v tople kraje. Na severu je bilo namreč precej hladneje, kot smo si predstavljali. Uric, ko smo lahko bili v kratkih rokavih, je bilo za naš okus premalo.

Nekaj vtisov iz severa:

Lačnih ust v Indiji je veliko:
IMG_0294
Stroj za peko čapatijev:
IMG_0295
Ulični prodajalci hrane:
IMG_0298
IMG_0301
IMG_0305
Indijske dobrote postrežene v dobri restavraciji:
image_0
Zaslužen počitek:
IMG_0296
Življenje na ulici:
IMG_0300
IMG_0302
IMG_0304
Taj Mahal:
IMG_0307
Po božični večerji smo se posladkali kar z uličnimi dobrotami:
image

6 Replies to “Selitev v tople kraje

 1. Justike

  Ha,ha.. Do realizacije je že prišlo samo posledice so bile katastrofalne, vsaj pri meni. Saj veš kaj pravijo če truplo ni navajeno…. no sem pač en dan z bolečinami v mišicah hodila bolj previdno po stanovanju. Čakam na mojo drago prijateljico, da se vrne iz Indije pa, da me brez izgovorov žene po Vintgarju.

  Lp,
  Nataša

 2. Sabrina

  Dragi Justeki, upam, da je ze prislo do realizacije tistega sprehoda o katerem ste razmisljali ob novoletnih obljubah:-).

 3. Davor

  Zdravo Justike!

  Res je, uživamo! Seveda tudi mi jemo, čeprav smo danes večerjali le sladoled, bomo pa zato jutri nadoknadili.

 4. Justike

  Vi pa res uživate. Vidite dosti, dobro jete pa še počivate lahko vsepovsod kjer se vam zdi. No mi pa samo jemo, pa jemo, pa spet jemo in razmišljamo kako bi bilo ampak res bilo fajn it malo na sprehod.
  Lepe pozdrave!
  Mi vsi

 5. sonja šintler

  Decembra sem imela toliko dela sama s sabo, da sem po nekaj dneh komaj ugotovila, da vas ni. Zdaj pa takšno presenečenje, da ste spet
  v Indiji. Ko ti to enkrat zleze pod kožo, si res večni popotnik. Lepo skočite v novo leto, za začetek vam želim veliko lepega na poti, predvsem zdravja in čimmanj prevarantov, potem pa seveda vse lepo spet v starih tirnicah, torej blizu nas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja