Popotniške tegobe po indijsko

Danes je 30. december. Silvestrovati smo želeli na morju v malce boljšem hotelu, kot smo jih v Indiji sicer vajeni. A bolj, kot smo se morju približevali, bolj se nam je naš načrt sesuval. Bili smo že tik pred tem, da rezerviramo silvestrovanje v nekem luksuznem resortu ob morju, kar bi nas stalo 4-5 krat več, kot plačujemo tukaj za hotele. A ker so želeli 100% avans, mi pa po Indiji potujemo dovolj dolgo, da vemo, da se sobe v Indiji ne rezervirajo vnaprej, če res ne veš kam greš, tega nismo plačali. Ko smo danes do tega resorta prišli in si pogledali Premium Delux sobo, smo se v trenutku obrnili in odšli.

Ura je 21. zvečer, sedimo v indijskem vagonu najnižjega razreda, pred nami sta še dobri dve uri vožnje do nekega majhnega kraja, kjer upamo, da bomo lahko prenočili. S tem, da sta danes za nami že dve dolgi vožnji z avtobusi lokalnega razreda.

31. 12. 2013
Prejšnjo noč smo prespali v tako zanikrnem hotelu, da smo kljub temu, da smo bil po 15-ih urah na poti umazani in prepoteni, zaspali kar oblečeni. Tega nismo naredili še nikoli!

Zjutraj pa malce peš, nato na rikšo in še avtobus, pa še eno rikšo, da smo prišli do tako zaželene plaže. Prenočišča tam nismo našli, zato smo najeli čoln in se zapeljali do čudovite samotne medene plaže, kjer smo sedaj. Pravkar smo se okopali v morju!

Srečno, veselo, zdravo, polno pozitivnih misli in dejanj leto 2014!

Maša, Sara, Sabrina in Davor

2 Replies to “Popotniške tegobe po indijsko

  1. Davor

    Ni nam hudega, tako pač najraje potujemo. Ko nam kateri dan vse skupaj pride čez glavo, pa je naslednji dan vedno nov.

  2. Helena, Grega, Jaka

    Tudi vam srečno novo leto 2014:-*
    Občudujemo vas, da zmorete prenesti vse tegobe na potovanju in še vedno uživati na poti. Kapo dol! Pazite nase.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja