5 let Brackotinapotovanju.si

Današnji dan – 17. julij 2014 – je prav poseben dan. Pred natanko petimi leti smo na teh straneh objavili prvi prispevek. Prispevek ni bil le prvi, temveč za nas (in morda tudi za kogar od vas) najpomembnejši. Vseboval je namreč največjo novico, kar smo jih kadarkoli obelodanili in sicer, da se odpravljamo na enoletno potovanje po svetu s petletno Mašo in desetletno Saro. V prispevku sem zapisal, da: “Odrinemo tretjega avgusta 2009, vrnemo se predvidoma avgusta 2010.” Šele danes vem, kako močna in drzna napoved je to bila! Temu primeren je bil tudi odziv nanjo, saj ste se odzvali s kar 75 komentarji in nam namenili precej dobri misli.

Še danes se mi zdi neverjetno, da nam je napoved o enoletni odsotnosti od doma uspelo na tako preprost način uresničiti. Takrat smo odpotovali za celo leto, se vrnili domov, čez čas ponovno odpotovali in potujemo še danes. Sicer ne za tako dolgo obdobja in ne vedno v polni postavi, a potujemo in še bomo potovali. Sicer nismo prepričani kam, kdaj, s kom in kako, a bomo potovali. Morda smo pravkar na pragu naslednje velike pustolovščine. Kdo ve…

Od 17. julija 2009 do danes smo popotniške dogodivščine in misli objavili v 308 prispevkih, ki so si prislužile več kot pol milijona vaših ogledov. A to so le številke, kar šteje so občutki. Tako vaši, ki jih doživljate ob prebiranju, kot naši, ki jih doživljamo na potovanjih in doma.

Hvala, ker potujete z nami!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja