Pozdrav z Balija!

Končno nam Indonezija streže, kot se spodobi: našli smo lep, poceni hotel z bazenom, blizu morja in polno restavracijami v okolici. Upam, da nas notranji nemir ne bo prehitro pregnal iz tega raja. S Sabrino sva se odločila, da ostanemo tukaj čim dlje in gremo drugam, ko nam bo lenarjenje postalo resnično odveč.

Kopamo se, hodimo na sprehode, dobro jemo (končno tudi v Indoneziji) in spoznavamo bogato kulturo Balija. Našli smo gledališče, kjer je vsakdan zastonj predstava, ples ali balet. Počutimo se kot na počitnicah, kar nam ustreza, da si naberemo novih moči, ki jih bomo v oktobru še kako potrebovali, saj že imamo letalske vozovnice za Nepal, kjer nas pričakuje Himalaja.

Začeli smo z učenjem, Sara hodi v peti razred, Maša v malo šolo, midva pa sva učitelja (toliko o počitnicah). Učimo se po zajtrku, domače naloge pa delata punci popoldan. Takšno poučevanje je v primerjavi z občasno pomočjo pri domačih nalogah, kar sva počela do sedaj, precej bolj zahtevno. Upam, da bova kos nalogi in bova znala otroka tudi formalno izobraziti v tem letu odsotnosti iz šole.

Maša, Sara, Sabrina in Davor

15 Replies to “Pozdrav z Balija!

 1. Katja

  @Mario: kaj pa je eno leto zluftat, skoraj vsak študent jo je kdaj, pa smo še vsi živi… 🙂 Punci bosta že nadoknadili, leto gor ali dol… Sicer pa jima želim vse dobro pa tudi S in D!

 2. sonja silvo

  Bali, ja super je bilo, ker si živo predstavljam kje ste vam iskreno
  privoščiva is srca.Da pa bosta Sara in Maša opravili vse za šolo odlično, NI DVOMA ,seveda za tiste, ki vaju poznajo. BRAVO BRAVO takšne starše bi si želeli vsi otroci tega sveta,hvala,da delite te iskušnje z nami, papa.

 3. ema

  sosedje!!!
  vidim a ZELO uživate….bali upam da bomšla kdajtja in da bom bila v isti hiški ker je zelo lepa zadj ko je ura petnajst do osem gleda cela družina vašo stran tak da uživajte maša ti se pa le nauči angleško

 4. S&J

  Balliiiiii..jej, kak uživate 🙂 Uživajte še naprej.
  @Mario koga briga tvoje mnenje, če ne znaš kaj pozitivnega napisat, ne komentiraj..

 5. Mojca & Klavdija

  Vidiva, da zelo uživate 🙂 Le tako naprej ( še za naju malo) lep pozdrav iz deževene Slovenije 🙂 😀

 6. Rok

  Sicer se ne poznamo, a vas kljub temu z veseljem spremljam in občudujem. Vem kako naporno zna biti popotovanje, zato vas še toliko bolj občudujem, da zmorete poleg vseh šok terapij še učenje.
  Bravo vsem in čim več prijetnih ter prijaznih doživetij.

 7. melanija

  sara in družina!
  v razredu nekaj manka zelo vas pogrešamo upam da se imate lepo
  in da se hitro vrnete.
  lep melanija in družina

 8. silvo slacek

  lepe pozdrave od silvota in sonje. Berem vase dovgodivscine in sem zelo vesel, da imam take pogumne prijatelje. mater sem vam faus 🙂 pri nas doma in v sluzbi vse po starem. se vidimo cet 1 leto. lp silvo

 9. Tadea

  Sploh ne dvomim , da bosta Saro in Mašo fajn učila… uživajte … mi se poslavljamo od poletja, pred nami so meseci , ko bomo bolj ždeli doma in z veseljem brali vaše prispevke …

 10. lilijana

  ZIVIJO!
  Malo smo bili v skrbeh,potres pa tako…hvala bogu,da je vse ,o.k.
  Vidim,da ste dobro,navijamo za vas,kaj se tiče šole,pa le glejta,da bosta pridna…..ne prveč domačih nalog!!ne Sara!
  UZIVAJTE! Gornjaki

 11. jasmina

  jej….ono s potresom divja liga….vesela, da končno malo
  počivate in uživate počitnice. Kar se tiče šolanja, pa me
  sploh ne skrbi, da vam ne bi uspelo narediti male šole in
  petega razreda. Doboli pa boste še nekaj bolj pomembnega;
  življenjsko šolo in najlepše spomine. Ostalo bo pa že…
  Držim pesti za vas. UŽIVAJTE!

 12. Barbara

  No, pa saj sem vedela da vam bo Indonezija všeč! 😀 Uživajte in lepo predavajta Sari in Maši. Ne dvomim, da vama ne bi uspelo. Puncam pa želim dosti veselja pri učenju- in ne pozabit šola je zakon! 😉

 13. Kaja & Nik

  “našli smo lep, poceni hotel z bazenom, blizu morja,…” – no tukaj pa bi se vam pridružila tudi midva z Nikom 🙂 ..(razen šole, čeprav bi v takem hotelu tudi jaz stisnila zobke).
  Uživajte še za nas, ker letos očitno ne gremo nikamor :'(

 14. Deda in babi

  Vesela sva za vas, zadnjič naju je zelo skrbelo zaradi neprijetnosti, ki ste jih imeli. Sara, Maša, pridno se učita, da ne bodo padali cveki.Uživajte življenje s veliko žlico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja