Kratek pozdrav iz Indije

Zapustili smo Nepal in prispeli v Indijo. Pravzaprav v Sikkim, ki je del Indije šele nekaj let, prej je bil samostojna kraljevina. Sploh nimamo občutka, da smo v Indiji. Tukaj je vse urejeno, prvič po skoraj treh mesecih odkar smo na poti, znova vidimo pločnike in celo hodimo lahko po njih. Imajo celo napise, ki prepovedujejo odlaganje smeti in pljuvanje…, do sedaj sem imel občutek, da je tovrstno početje zapovedano.

O Sikkimu je precej za povedati, res je nenavaden.

Zaenkrat le toliko, več, ko bomo lahko prisli do Interneta.

12 Replies to “Kratek pozdrav iz Indije

 1. Deda in babi

  Dragi najini otroci.
  Minilo je tri mesece od gdaj ste ste šli ,nama pa se zdi že cela večnost,kaj šele bo?Dnevi nama minevajo zelo počasi,ker skoz dežuje,zima se bliža,vas pa ni da nama popestrite dneve.Zelo vas pogrešamo in v mislih smo vedno z vami.Uupamo da ste zdravi ,kajti to je najina velika želja.Imejte se še naprej lepo in pazite nase,kajti midva vas imava zelo,zelo rada.Prisrčne pozdrave in poljubčke iz Maribora.

 2. Marjetka vzgojiteljica

  Draga Maša, upam da bom lahko kje zraven, ko boste predstavljali to vaše potovanje, da bom izvedela še kaj, kar sedaj ni napisano ali pa na fotografijah. Prav lep pozdrav iz Slovenske Bistrice Huurrra za tebe in seveda za celo tvojo družino – Marjetka

 3. bibili

  davor, fuuuul te pogrešam! ravno se pričenja Liffe, pa se nimam s kom menit o filmih 🙁 …. lepo se mejte!

 4. Anonimno

  davor, fuuuul te pogrešam! ravno se pričenja Liffe, pa se nimam s kom menit o filmih 🙁 …. lepo se mejte!

 5. Babica Lidija

  PO dolgem času sem se vas nagledala po slikah.
  Lepo se imejte in se čuvajte- Prisrčne pozdrave od Lidije.

 6. lili

  Ta prava Indija se pride. Sever je zelo podoben Nepalu…najboljse vas se caka. Indija je suuuuper.

 7. maja

  Hej hej !! Po mojih izkušnjah je Indija vse prej kot urejena, tako, da prava šele prihaja… pustite se presenetiti :)! Joooj, kr razganja me, ko vas berem in poihem sm vam fouš, da nism tudi jaz nekje tam … na drugem koncu sveta:), pa lepooo se mejte!!!
  Lp, tminka Maja

 8. Deda in babi

  V kovinarstvu velja, zagrej železo in ga vrž v mrzlo vodo in postalo bo trše. Vi doživljate podobno, red, nered , mraz vročino, belo, črno. Domov boste prišli tako utrjeni, da vas prepoznali ne bomo.Pa če tudi vas ne samo pridite.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja