Letimo v Bangkok

Potujemo takorekoč že čez nekaj ur. Mislim, da imamo pripravljeno vse. Priprave na to potovanje so bile bolj pestre, kot ponavadi. A ne zaradi tega, ker bi imeli toliko reči za opraviti za samo potovanje, ampak zaradi vsega ostalega, kar je bilo treba urediti pred odhodom, predvsem stvari, ki niso neposredno povezane s potovanjem. Spakirali smo se v dveh urah, kar je več kot dovolj časa za to, da napolnimo en velik in dva manjša nahrbtnika. Mimogrede, Sabrina je oblačila stehtala in moja vreča z oblačili tehta 1.100 gramov (brez čevljev in tega, kar bom oblekel za na pot). Glede potovanja pa smo uredili le dvoje, rezervirali hotel v Bangkoku in kupili vozovnice za vlak do Laosa. To so zaenkrat edini konkretni načrti, ki jih imamo za to potovanje: tri dni aklimatiziranja v Bangkoku in z vlakom v Laos.

Glede na vremenske razmere, ki so sedaj pri nas, nam bodo trije dnevi aklimatiziranja več kot potrebni. V Bangkoku je namreč krepko čez 30 stopinj Celzija, ob zelo visoki relativni vlažnosti. Me prav zanima, kako se nam bo uspelo prilagoditi na te razmere.

Pravzaprav je to vse, kar se nam te dni dogaja. Pripravljeni smo, letimo v Bangkok. Se javimo z novimi zgodbami iz daljnih dežel.

3 Replies to “Letimo v Bangkok

  1. mojca

    Prav zavidam vam tople kraj, kamor sedaj odhajate. Še posebaj Bangkok na katerega imam nepozabne spomine …. 🙂
    Uživajte maksimalno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja