Potujemo v troje

Ob vseh objavah o popotniških pripravah, tegobah, napotkih in kaj vem o čem še vse, sem čisto zanemaril novico o tem, kam potujemo za prvomajske praznike. To potovanje bo nekaj posebnega. A ne zaradi destinacije, kamor se odpravljamo, temveč zaradi tega, ker tokrat prvič po dvanajstih letih na potovanje odhajamo le trije. Trije smo nazadnje potovali leta 2002 in to po Veliki Britaniji, ko je bila Sara stara tri leta.

Ja, čas teče, Sara bo čez tri tedne dopolnila petnajst let in ne nosim je več v nahrbtniku:
2

Sara pravi, da se je potovanj naveličala in da je raje doma. To sicer govori že nekaj časa, a je vedno “morala” z nami. Dogovorili smo se, da bo hodila z nami, dokler ne zaključi osnovne šole, potem pa je prosta družinskih potovanj. Vsaj tistih, ki je ne pritegnejo. Če bi odpotovali v ZDA, bi bila ona prva na letalu. Sedaj osnovne šole sicer še ni konec, a smo se vseeno dogovorili, da za te prvomajske praznike ne odpotuje z nami. Pravi, da ima pomembnejše opravke. Res jih ima. Mi jo bomo na potovanju seveda zelo pogrešali, a glede na to, da bo v varnih rokah in da se bo najbrž imela lepo, naj si izkusi, kako je.

Tako torej prvič potujemo le Maša, Sabrina in jaz. Gremo na Ciper. Še ne tako dolgo nazaj nismo vedeli kako in kam, a ko smo našli smešno poceni letalske vozovnice na otok, ki je bližje Afriki, kot Evropi, smo se odločili, da ga obiščemo.

Odhajamo že jutri, v nedeljo. Oglašali se bomo tukaj in na
facebook.com/BrackotiNaPotovanju.

Pa lepe praznike! 

4 Replies to “Potujemo v troje

  1. Davor

    Odlična ideja! Največji zalogaj bi najbrž bil spraviti tja motor, po samem Cipru pa se je super voziti. Ima kar nekaj dobrih in mamljivih cest. Vsekako za poskusit.

    Davor

  2. Jasmina

    Awww.. 🙂 Lepo skrbimo za Saro:) in vas tudi pogreša, čeprav se trudi, da vas ne bi preveč:)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja